Menu

Cartoonist inhuren

Met mijn optredens als cartoonist breng ik al ruim 20 jaar tekenplezier op feesten, bruiloften, party’s, bedrijfsuitjes, jubileums, openingen van winkels, beurzen, festivals en braderies. Ik kan mij makkelijk door het publiek verplaatsen d.m.v. een mobiele tekentafel. Zo kan ik mensen makkelijk opzoeken en ter plekke tekenen.Er kan ook toepasselijke Franse muziek op de achtergrond klinken door mijn eigen ingebouwde geluidsinstallatie in mijn karretje. Het kan helemaal worden afgestemd op je wensen en de mogelijkheden die de locatie biedt.

Meer over Erwin

De optredens

Ik teken in kleur en mijn tekeningen karakteriseren zich doordat er iets humoristisch wordt toegevoegd. Hobby’s en passies kunnen in de cartoon razend snel tevoorschijn komen.

De optredens als cartoonist kunnen verschillende lengtes hebben. 2,3,4 en 5 uur en ter plekke kan hij eventueel verlengd worden. Vanaf € 450,00 excl. zijn optredens mogelijk.

Ik ben lid van ‘EN PROFIL’, een vereniging van professionele portret- artiesten: karikaturisten, realisten en silhouetknippers.

Extra Mogelijkheid: Optreden als cartoonist samen met accordeonist

Samen met Florin vormen ze het entertainment duo: Multi Culti Artists

Zij zorgen voor een heerlijke Franse MontMartre sfeer. Dit is zeer geschikt op plekken waar verder geen achtergrondmuziek is. Hierdoor wordt de gezelligheid vergroot en heb je echte live muziek!

Accordeonist Florin:

Zijn roots liggen in Roemenië waar de volksmuziek nog steeds hoogtij viert. Balkanmuziek, klezmer, Franse Musettes, tango’s, ballades, swingen en Nederlandstalige meezingers… Het staat allemaal op zijn repertoire. Hij treed zowel op in Nederland als in het buitenland.

Muzikaal duo

Het unieke van deze artiesten is dat ze ook een muzikaal duo vormen. Erwin speelt samen met Florin muziek uit alle windstreken!

 

Caricaturistes de MontMartre 

Cartoonist Erwin maakt ook deel uit van de karikaturistengroep Caricaturistes de MontMartre.

Het is een uniek samenwerkingsverband van 5 professionele karikaturisten die niet alleen zorgen voor entertainment, maar ook een gezellig Frans sfeertje neerzetten met door hun zelf ontworpen decors.

Veel winkeliersverenigingen organiseren in de zomermaanden evenementen met het thema Montmartre. Hierbij worden in navolging van het echte Franse Montmartre karikaturisten ingezet als publiekstrekkers. U kunt deze groep gezamenlijk inhuren en dat heeft veel voordelen.

U leest hier meer over op de website www.caricaturistesdemontmartre.nl

   

 

 


Leuke impressie van mijn creaties

Erwin Hogeboom

Over Erwin Hogeboom

Ik ben een allround tekenaar die al 20 jaar op veel feestelijke locaties optreed maar ook fraaie cartoons, illustraties en cartoonborden in mijn eigen studio maak. Je kunt de vele mogelijkheden op deze website uitgebreid bekijken. Door de digitale tekentechnieken zijn er ook veel toepassingen mogelijk zoals de afbeeldingen gebruiken voor bv. posters, presentaties, het laten printen op diverse materialen etc. Laat je inspireren door alles wat er met potloden, stiften en een digitale pen mogelijk is.

Over Erwin Hogeboom