Menu

Over Erwin Hogeboom

Ik kom uit een cartoonistenfamilie. Mijn vader Gerrit Hogeboom en mijn broer Rene hebben dit vak ook jarenlang uitgeoefend. Ik ben met de succesvolle tekenstijl van mijn vader doorgegaan. Met mijn optredens breng ik al ruim 20 jaar tekenplezier op feesten, bruiloften, party’s, bedrijfsuitjes, jubileum, opening van winkels, beurzen, festivals en braderies. Ik kan mij door mijn mobiele tekentafel door het publiek makkelijk heen bewegen.

Neem contact op

Muzikaal entertainer

Het is ook mogelijk om een gezellige MontMartreplek te creëren inclusief karakteristieke Franse muziek. Dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar bij buitenoptredens en in ruimtes waar geen achtergrond muziek is en het kan de sfeer kan verhogen. Een extra toevoeging is die van muzikaal entertainer. Ik ben als klarinettist afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam en ben al lang als beroepsklarinettist werkzaam. Tijdens mijn conservatoriumopleiding als klarinettist heb ik mij toegelegd op het spelen van diverse muziekstijlen waaronder ook klezmermuziek (jiddische volksmuziek) en lichte muziek.

Leuke impressie van mijn creaties

Erwin Hogeboom

Over Erwin Hogeboom

Ik ben een allround tekenaar die al 20 jaar op veel feestelijke locaties optreed maar ook fraaie cartoons, illustraties en cartoonborden in mijn eigen studio maak. Je kunt de vele mogelijkheden op deze website uitgebreid bekijken. Door de digitale tekentechnieken zijn er ook veel toepassingen mogelijk zoals de afbeeldingen gebruiken voor bv. posters, presentaties, het laten printen op diverse materialen etc. Laat je inspireren door alles wat er met potloden, stiften en een digitale pen mogelijk is.

Over Erwin Hogeboom