Menu

Muzikaal entertainer

klarinet_wang

Het is mogelijk dat ik je gasten hartelijk verwelkom met de orgeldraaier of met feestelijke klezmer-en swingende muziek. Sfeervolle, licht swingende achtergrondmuziek en opzwepende muzikale intermezzo’s op een feest behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ik ben als klarinettist afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam en ben al lang als beroepsklarinettist werkzaam.

Tijdens mijn conservatoriumopleiding als klarinettist heb ik mij toegelegd op het spelen van diverse muziekstijlen waaronder ook klezmermuziek (jiddische volksmuziek) en lichte muziek.

Meer over Erwin

Mijn Muzikale acts zijn:

 • De Klezmermuzikant
  Als Klezmerklarinettist kan ik bij niet te grote gezelschappen het feest even helemaal naar zich toe trekken. Het bruidspaar, van net getrouwd tot een 60 jarige bruiloft, wordt toegezongen met “Maidlach wie blumen” en met “Chossn Kalah Mazzeltov” wordt een feestje een echt feest.
 • De orgeldraaier
  Bij de entree kan hij uw gasten muzikaal verwelkomen als de orgeldraaier met bekende nederlandse orgelklanken.
 • Let’s swing!
  Een heerlijk swingend repertoire voor elke gelegenheid!
  Deze acts zijn zeer goed toepasbaar op feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, diners en openingen. Ze kunnen zorgen voor een stemmingsvolle onderbreking

Een buffet kan worden geopend door een feestelijk openingsnummer.
Maar ze werken ook als publiekstrekker voor bijvoorbeeld beurzen, stands, winkelcentra en markten.

Ik verzorg maximaal 3 kwartier lang non-stop live achtergrondmuziek. Samen met u kan worden besproken wat van toepassing zou kunnen zijn.