Menu

Particulieren

Mijn optredens zijn erg geschikt voor trouwerijen, jubileums, verjaardagen en ook bv buurtfeesten.   Ze kunnen overal plaatsvinden. Binnen en buiten mits het maar regenvrij is. Meestal treed ik op als cartoonist en maken mensen alleen gebruik van mijn tekenactiviteiten. Maar mijn teken- en muzikaal entertainment kan ook heel goed worden gecombineerd!

Een cartoon van iemand is altijd een origineel en uniek cadeau. Al veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt. Digitale cartoons worden vaak besteld voor o.a. (trouw) kaarten.

Ook zijn cartoonborden een optie.  Je kunt mensen  feestelijk verwelkomen op een feest met een leuke afbeelding van zichzelf. Die zijn in alle formaten voor te maken.

bruidspaar

1.-Hartelijk bedankt voor je geweldig mooi optreden als muzikant en als cartoonist op ons 50 jarig bruiloftsfeest in het kasteel Woerden. Alle gasten waren vol lof over de manier waarop  je het gezelschap vermaakte en de mooie cartoons. Een aantal heeft zo nog lang mooie herinneringen aan het feest. Je hebt er mede voor gezorgd dat het een geweldig feest is geworden.

2.-Hij is een tekenaar die door zijn verrassend humoristische stijl ons heeft doen schateren van de lach. Hij is door zijn mimiek bij het tekenen al een genot om naar te kijken. Een echte karikatuur!