Menu

Montmartre

5 professionele karikaturisten entertainment en decors

Veel winkeliersverenigingen organiseren in de zomermaanden evenementen met het thema Montmartre. Hierbij worden in navolging van het echte Franse Montmartre karikaturisten ingezet als publiekstrekkers. Deze karikaturisten worden meestal afzonderlijk ingehuurd en richten individueel hun werkplek in.

Wij zorgen voor entertainment en sfeer!

Voor winkeliersverenigingen en andere organisatoren van evenementen betekent dit een gemiste kans, omdat er zo niets met de totale aankleding van de omgeving wordt gedaan. Caricaturistes de MontMartre is een uniek samenwerkingsverband van 5 professionele karikaturisten die niet alleen zorgen voor entertainment, maar ook een gezellig Frans sfeertje neerzetten met door hun zelf ontworpen decors.

Caricaturistes boeken

Leuke impressie van mijn creaties

Erwin Hogeboom

Over Erwin Hogeboom

Ik ben een allround tekenaar die al 20 jaar op veel feestelijke locaties optreed maar ook fraaie cartoons, illustraties en cartoonborden in mijn eigen studio maak. Je kunt de vele mogelijkheden op deze website uitgebreid bekijken. Door de digitale tekentechnieken zijn er ook veel toepassingen mogelijk zoals de afbeeldingen gebruiken voor bv. posters, presentaties, het laten printen op diverse materialen etc. Laat je inspireren door alles wat er met potloden, stiften en een digitale pen mogelijk is.

Over Erwin Hogeboom