Menu

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Een optie nemen.
Een optie blijft zonder tegenbericht 14 dagen staan. Indien bij ons in de tussentijd een nieuwe optie voor dezelfde datum binnenkomt, bellen wij u met de vraag de optie om te zetten in een definitieve boeking. Indien dit niet mogelijk is binnen de tijd die dan in overleg wordt afgesproken, vervalt de optie. Indien bij ons de mogelijkheid voor een definitieve boeking binnenkomt, bellen wij u met de vraag de optie om te zetten in een definitieve boeking. Indien dit binnen een dagdeel niet mogelijk is, vervalt de optie.

2. Een optie annuleren.
U kunt ten alle tijden en zonder opgaaf van reden de optie annuleren. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Een berichtje per telefoon of per e-mail stellen wij zeer op prijs.

3. Optredens buiten.
Optredens in de buitenlucht vinden bij voorkeur plaats onder een overkapping. Zowel regen en wind als te koude temperaturen zijn niet-acceptabele werkomstandigheden.

4. Optredens binnen.
Optredens binnen kunnen in principe onder alle omstandigheden plaatsvinden. Echter, niet naast grote geluidsboxen- of installaties.

5. Een optreden annuleren.
Als u een optreden annuleert, wordt u de volgende percentages van het afgesproken bedrag in rekening gebracht : 

Annulering bruto gage:
0 t/m 10 dagen voor het optreden 100%
11 t/m 20 dagen ………………………….. 80%
21 t/m 30 dagen ………………………….. 60%
31 t/m 45 dagen ………………………….. 40% 
46 t/m 60 dagen ………………………….. 20%

Andersom verplichten wij ons, onze contracten na te komen en kan de opdrachtgever een vergoeding vragen bij annulering van onze kant. De hoogte van de vergoeding wordt in goed overleg vastgesteld maar zal nooit hoger zijn dat de bruto gage.